3 mars, 2017

Inlägg från Facebook

Föreningen har en Facebook-sida, som du kan hitta på https://www.facebook.com/bdvaf/, eller genom att bara söka på ”Boberg Dotetorp”. Facebooksidan används för mindre statusuppdateringar, foton, etc. Mer formell information kommer fortsatt under ”Nyheter” här på hemsidan. Gå gärna in på sidan och klicka ”Gilla”, så håller du dig uppdaterad.

Om du inte använder Facebook, så kan du se de senaste inläggen nedan.


1 månad sedan

Boberg Dotetorp VAF

På grund av strömavbrott så ligger vårt fibernät för nuvarande nere. Enligt Ellevio skall arbetet vara klart kl 13.

Tyvärr hade informationen om detta gått till fel adress, vilket nu har uppdaterats.

Om du fortfarande inte får din anslutning att fungera efter kl 13, så prova att först starta om dosan för inkommande fiber, sedan egen utrustning såsom router, trådlösa åtkomstpunkter, etc.
... Se merSe mindre

Se på Facebook

3 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Vi har haft avbrott på fiberanslutningen under natten och kommer försöka ta reda på vad som hänt.

Om din uppkoppling inte fungerar nu på morgonen, så prova att först starta om all utrustning i hemmet, först av allt fiberdosan söm installerades av Transtema.
... Se merSe mindre

Se på Facebook

8 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Nytt datum för årsmöte och röstning via ombud

Som vi skrev i den ursprungliga kallelsen, så har vi situationen med covid-19 i åtanke, men måste också förhålla oss till såväl lagar som föreningens stadgar. Situationen nu är som väntat mer allvarlig än den var när kallelsen skickades.

Vi har de senaste veckorna satt oss in i de krav som ställs på oss som förening och hur andra föreningar förhåller sig till den situation vi nu befinner oss i. Den 3:e april klubbades en ny lag igenom som gör det lättare för föreningar att hålla årsmöten där medlemmarna inte behöver vara på plats. Bolagsverket är däremot tydliga med att man fortfarande måste följa lagstiftade datum för årsmöten.

Med anledning av detta så kommer vi ändra format, och även skjuta på medlemsmötet till den 30:e april, för att ge oss tid att förbereda formulär och annat underlag.

Rent praktiskt innebär detta att du kommer få en kallelse till årsmöte, där du även får med ett fullmaktsformulär för röstning via ombud. Om du väljer att rösta via ombud så kryssar du helt enkelt i Ja eller Nej för att svara på de frågor som vi kommer att rösta om på årsmötet, skriver under blanketten, och lämnar den till ombudet. Fullmakten behöver inte vara bevittnad.

Vi i styrelsen försöker, precis som de flesta andra att isolera oss så gott det går. Vi hoppas därför att de allra flesta av medlemmarna kan tänka sig att rösta via ombud, så att vi har så få närvarande som möjligt i möteslokalen.

Komplett underlag kommer levereras i samband med kallelsen.
... Se merSe mindre

Se på Facebook

8 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Ibland blir det tokigt! Som många säkert noterat så står det fel månad i kallelserna som skickats ut. Det skall såklart stå April och inte Mars!
Vi ber så mycket om ursäkt och återkommer närmre inpå stämmorna med besked om hur vi gör.
... Se merSe mindre

Se på Facebook

8 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Närmsta dagarna kommer kallelser till våra årsstämmor via brev till alla medlemmar. Trots rådande läge så vill vi kalla enligt våra stadgar. Vi ber därför om överseende med att ny info kan komma med kort varsel beroende på de rekommendationer som gäller vid tillfället. ... Se merSe mindre

Se på Facebook

8 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Vi skickade igår ut medlemsinformation via e-post.
Har du inte fått det? Hör av dig till kassor@bdvaf.nu
eller svara här så löser vi det.
... Se merSe mindre

Se på Facebook

9 månader sedan

Boberg Dotetorp VAF

Ikväll läser vi av allas vattenmätare. Om ni ser en mörkgrå Nissan med två mystiska män glida runt i området, så är det Julian och Linus från styrelsen. ... Se merSe mindre

Se på Facebook

1 år sedan

Boberg Dotetorp VAF

Vattenläcka!

Kungsbacka kommun har en vattenläcka och vi har därför inget vatten. Mer information publiceras på Kungsbacka kommuns hemsida och här så snart vi vet mer.

www.kungsbacka.se
... Se merSe mindre

Se på Facebook

1 år sedan

Boberg Dotetorp VAF

Imorgon fredag (28/6) kommer SKT att montera en joniseringsanläggning i vår pumpstation vid teknikhuset. Det kommer inte medföra några driftstörningar och syftet är att minska halten av svavelväte i brunnen. ... Se merSe mindre

Se på Facebook