18 mars, 2021

Årsmöte 2024

Årsmöte för Boberg Dotetorp VAF Ekonomisk Förening och Boberg Dotetorp Samfällighet hölls söndag 28 april 2024 klockan 18:00 i församlingshemmet, Ölmevalla kyrka.

Information från valberedningen inför årsmötet 2024.

Motioner

Motioner ska vara inkomna till styrelsen senast en månad innan årsmötet, senast 2024-03-28.

Verksamhetsberättelse 2023

Under det gångna året har styrelsen fortsatt att arbeta för att säkerställa pålitliga och effektiva vatten-, avlopps- och fibertjänster för våra medlemmar.

En stor skillnad i vattenförbrukning mellan kommunens och medlemmarnas vattenmätare ledde till misstankar om vattenläcka. Realtidsmätning av vattenförbrukningen stärkte dessa misstankar. Genom sektionering av nätet och realtidsdata kunde läckan lokaliseras och sedan lagas.

Avläsning och fakturering av vattenförbrukning har genomförts två gånger under året. Vi kan konstatera att skillnaden i vattenförbrukning mellan kommunens och medlemmarnas vattenmätare minskat efter att vattenläckan lagats.

Vattenkvalitetsanalys på färskvattnet har också genomförts och resultatet är mycket bra kvalitet utan någon anmärkning.

Under året har nya fiberskåp ställts ut och anborrningar för vatten och avlopp gjorts för nya fastigheter.

I samband med service och underhåll av pumpar i gemensamma pumpbrunnar har även slamsugning utförts för att säkerställa deras optimala funktion och förebygga potentiella problem relaterade till avloppssystemet.

Kungsbacka kommun har utfört en miljöinspektion av vårt avloppssystem, vilket har lett till att vi tagit fram uppdaterade rutiner för underhåll av pumpavloppssystemet för att säkerställa att vi uppfyller de krav Miljö och hälsa ställer.

Dokument inför årsmöten 2024

Dokument från årsmöten 2023

Dokument från årsmöten 2022