Markägaravtalen klara

Vi ber om ursäkt för att det inte kommit några uppdateringar det sista. Anledningen har helt enkelt varit att det inte funnits så mycket att kommentera. Dock har arbetet varit det mest intensiva sedan föreningen bildades. Det är främst markägaravtalen vi arbetat med. Nu kan vi meddela att detta är klart och alla markägare har gett klartecken för den största grävningen någonsin i byarnas historia! På torsdag i veckan som kommer, blir det ett styrelse- och arbetsgruppsmöte i församlingshemmet där vi kommer att diskutera det sista i upphandlingen innan det går ut till entreprenörer.

En annan viktig sak som vi måste ta tag i nu och börja sätta ord på tror jag handlar om fiber, vem ska leverera till oss? Vi behöver en motpart att diskutera med! Om det finns medlemmar som vet alldeles särskilt mycket och kanske arbetar i det dagliga med fiber, avlopp och vatten, grävning osv. så ber jag er att höra av er till mig. Vi har bra kompetens i arbetsgruppen och styrelsen men det finns plats för fler! Kanske kan du hjälpa till med någon ”tårtbit”!? Det är ett jättearbete vi är på väg att dra igång! Nu finns alla pusselbitar i vår hand och vi kan gå in i sommaren med tillit och se framåt! Något slags stormöte kommer men vi vill knyta ihop påsen ytterligare innan detta och ha mer information att ge er. Kolla in sidan med dokument där är det tillagt lite som kan vara av intresse!

Sommarhälsningar från styrelsen!
Peter Degerman
Ordförande